Novinky v Restauraci UNO
BEZDRÁTOVÝ ČÍŠNÍK Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Úterý, 22 leden 2013

Vzhledem k urychlení objednávek jsme zavedli bezdrátový terminál SYMBOL s čtečkou čárového kódu. Po objednávce se již nemusí nikde nic přepisovat a vkládat do pokladny. Vaše objednávka je bezdrátově zavedena do pokladny a vytisknuta v kuchyni i na baru. Tímto se snažíme eliminovat čas potřebný na přípravu vaší objednávky. Vzhledem k možnosti kombinace deního menu prosíme o hlášení vybrané kombinace ve tvaru A1 , B2 , C3 nebo i jiné možné kombinace. Tímto usnadníte a urychlíte objednávku , která je pro nás srozumitelnější a eliminuje se tímto případné nedorozumění . Děkujeme za Vaši trpělivost a pochopení při objednávkách , které můžeme rychleji realizovat. 

 

                     

  • Nalezený obrázek pro symbol mc 50 gastro
Aktualizováno ( Pondělí, 30 září 2019 )
 
PROHIBICE Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Sobota, 15 září 2012

Vážení zákazníci , dne 14.září 2012 bylo vyhlášeno ministrem zdravotnictví  mimořádné opatření (některými médii interpretované jako prohibice). Nařízením byl zakázán prodej alkoholu s obsahem 20 % a více . Veškerý alkohol s menším obsahem než 20 % zůstává beze změn v prodeji. V naší restauraci samozřejmě prodáváme pouze kolkovaný alkohol , ale zákaz se vztahuje na všechny bez rozdílu. Z důvodu vysokých postihů a sankcí se proto nedožadujte tohoto sortimentu , který nesmí být vystaven ani prodáván . Děkujeme za pochopení .

Aktualizováno ( Sobota, 15 září 2012 )
 
REKONSTRUKCE Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Úterý, 17 červenec 2012

Vzhledem k rekonstrukci , která proběhla před deseti lety bylo nutné obmněnit i interiér . Chceme se stále odlišovat od klasických a nudných restauračních interiérů . Restaurace je stále uzpůsobena i pro pořádání sobotních tanečních večerů  , včetně jediného světelného parketu v Kroměříži . Po rekonstrukci jsem rozšířili i nekuřáckou část . Zejména to ocení nekuřáci , kteří nás nechtěli navštěvovat z důvodu velkého počtu kuřáků.Shlédnutí rekonstrukce je možné shlédnout ve fotogaleri v albumu Rekonstrukce 2012 .  

Aktualizováno ( Pátek, 24 srpen 2012 )
 
ZA ČISTÝ VZDUCH Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Čtvrtek, 10 březen 2011

Nechceme dělat nekuřáckou restauraci vzhledem k vysokému počtu našich zákazníků kteří kouří . Proto jsme pro Vás nainstalovali nejvýkonější čističe vzduchu ARTEL DT344 , které odstarní  až 99 % vzduch znečišťujících látek , čističky jsme navíc doplnili i karbonovým filtrem z důvodu velkého počtu kuřáků. Proto by jste se již neměli obávat navštívit naši restauraci z důvodu jakéhokoliv zápachu . Pro nekuřáky však máme samozřejmě vyhrazen i uzavřený salonek s klimatizací a rekuperačním větráním .

Aktualizováno ( Čtvrtek, 10 březen 2011 )
 
KLIMATIZACE Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Úterý, 08 červen 2010

Vzhledem k stále častějším tropickým teplotám jsme pro Vás vylepšili tepelnou pohodu naší restaurace. Nainstalovali jsme proto výkonné splitové klimatizace SINCLAIR QUEEN INVERTOR . Teplotu jsme nastavili na 25 stupňů , aby nevznikal teplotní šok jak bývá obvyklé v supermarketech a jiných zařízeních tohoto typu. Bývá tam teplotní rozdíl daleko větší než doporučovaných 6 stupňů a proto jsme náchylní k nachlazení. U nás se tedy nemusíe obávat užít si naplno klimatizované místnosti.

Aktualizováno ( Úterý, 08 červen 2010 )
 
ZASTŘEŠENÍ ZAHRÁDKY Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Pondělí, 05 říjen 2009

Připravili jmse pro Vás možnost posezení pod zastřešenou zahrádkou s přitápěním při sychravém počasí. Tuto možnost máte díky stahovací markýze , která Vás ochrání před nepřízní počasí. Bohužel při teplotách do 10 stupňů a deštivém počasí tato možnost není.

Aktualizováno ( Úterý, 08 červen 2010 )
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Následující > Konec >>

Výsledky 11 - 20 z 21