Novinky v Restauraci UNO
OCENĚNÍ NAŠÍ PRÁCE Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Čtvrtek, 02 únor 2023

Získali jsme ocenění za nejlepší grilovaná jídla v Kroměříži .

 

Grilujeme na speciálním plynovém lávovém grilu ,

tak přijďte ochutnat naši kuchyni :-) 

 

                 Restaurace Uno at Restaurant Guru 

  

Aktualizováno ( Čtvrtek, 02 únor 2023 )
 
LA SAN MARCO - SEGAFREDO Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Pondělí, 08 srpen 2022

Nyní se u nás budete cítit jako v nejlepší kavárně , pořídili jsme digitální profi kávovar a freshový mlýnek svštoznámé značky LA SAN MARCO .

Zobrazit související podrobnosti o obrázkuLa San Marco SM 97 Instant XP | Skroutz.gr

Taktéž u nás najdete oblíbenou italskou kávu 

SEGAFREDO EXTRA STRONG . 

 Segafredo Extra Strong - Officiële Segafredo webshop

 

Aktualizováno ( Čtvrtek, 11 srpen 2022 )
 
EXTRA PREVENCE - HYGIENA Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Neděle, 12 duben 2020

Z důvodu koronaviru je nutné umývat veškeré sklo a nádobí v horké vodě a proto jsme pořídili myčku nádobí i do baru , dále jsem nainstalovali automatický změkčovač vody pro celou restauraci s extra filtrací , kde projde veškerá voda do naší restaurace . Jasnou výhodou této měkké a filtrované vody je její výborná kvalita .Voda je výtečná jak do džbánků tak i do kávovaru či výrobníku ledu . Tímto řešením si usnadníme leštění nádobí nevyhovujícími utěrkami . Na příbory jsme pořídili leštičku příborů NICEM se sterilizací , která dostatečně vydezinfikuje a vyleští příbory . Zvýšením hygieny provozu v naší restaurace se tak výrazně lišíme od konkurence , která toto řešení nemá .

Zobrazit zdrojový obrázek

Aktualizováno ( Pondělí, 26 červenec 2021 )
 
KORONAVIRUS - PREVENCE Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Úterý, 17 březen 2020

DEZINFEKCE OZONEM 

Vzhledem k vážnosti globální světové situace , jsme byli nuceni začít konat v prevenci . Rozhodli jsme se tedy vydezinfikovat celou naši restauraci a použili jsme k tomu ozonu . Po aplikaci ozon nezanechává žádnou stopu ani toxická rezidua a nezpůsobuje žádné alergické či dýchací potíže , které zanechávají chemické dezinfekční prostředky . Ozon je přírodní a dezinfekční látka a je to dosud nejsilnější oxidační činidlo . Ozon je 5000x účinnější než chloramin a je přitom bezpečnější . Neexistuje žádný virus , bakterie , plíseň a houba , která by odolala ozonu . Tento generátor pokryje 160 m2 což je celá plocha restaurace. Restaurace bude čištěna každou noc , dokud si nebudeme jisti , že už to nebude potřeba .

 Image result for OSS Thirty O3 Plus

Na toaletách jsme jsme vyměnili mýdla za antibakteriální , které se běžně používají v ordinacích . Nemusíte tedy mít obavu k nám znovu zavítat , jakmile se zruší zákaz nařízený státem .

Aktualizováno ( Neděle, 12 duben 2020 )
 
CORONAVIRUS - TIME Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Pátek, 13 březen 2020

V ČR BYL VYHLÁŠEN NOUZOVÝ STAV

Vzhledem k vyhlášenému nouzovému stavu jsme nuceni dodržet nařízení státu a mít otevřeno pouze do 20.00 hodin . Dále je nařízeno , že se v restauraci nesmí konat oslavy a jiné akce , které přesáhnou počet 30 osob . Jsme schopni tento limit dodržet i během dne . Vzhledem otevírací době vám rádi uvaříme do 19.00 hodin . Vzhledem k vývoji situace v ČR vám nejsme schopni garantovat vaše REZERVACE a objednávky , děkujeme za pochopení a doufáme , že toto nařízení vlády brzy skončí . 

 Připravujeme se na další opatření a vše připravujeme !

 

 Image result for coronavirus picture

 

 VLÁDA NAŘÍDILA OKAMŽITÉ UZAVŘENÍ VŠECH RESTAURACÍ , některé podniky si to vyložili po svém a začali vydávat jídlo se sebou , jakože z okýnka . Přijde nám to jako hazardování se zdravím , pokud nejsou respirátory k dispozici , ale to bude asi věc Hygienické stanice.   

Aktualizováno ( Úterý, 17 březen 2020 )
 
REKONSTRUKCE ZÁCHODŮ Tisk E-mail
Napsal Administrator   
Sobota, 01 červen 2019

Byla zahájena dlouho plánovaná rekonstrukce záchodů . Velice se omlouváme zákazníkům , že bude rekonstrukce probíhat za provozu , ale nechtěli jsme uzavírat provoz na delší dobu než je nezbytně nutné . Nově zrekonstruované záchody budou odměnou za vaši trpělivost a pochopení . Sociální zařízení bude vybaveno dle nejnovějších a moderních standardů pro WC od firem FRANKE , KIMBERLY-CLARK , GEBERIT a SANELA . Samozřejmostí bude rekuperační větrání firmy VORTICE . Záchody budeme opět uzamykat , aby jsme zajistili nejvyšší možnou čistotu tohoto sociálního zařízení . Dvěře budou elektronicky uzaviratelné na RF čipový klíč , který je k vyzvednutí u baru . 

 Související obrázek

Aktualizováno ( Pondělí, 26 červenec 2021 )
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 10 z 21